Reisdocumenten en vignetten

Reisdocumenten en vignetten

Heb je alle benodigde reisdocumenten en vignetten al in huis? Bestel ze veilig en vertrouwd bij de ANWB.

Autobahnvignetten

Voor toeristisch en zakelijk verkeer is het op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen verplicht om een Autobahnvignet te hebben. Deze vignetten zijn bij de snelweggrensovergangen van Oostenrijk en Zwitserland verkrijgbaar en in Nederland bij de ANWB.

Slechts € 9,95 per jaar

Volop Kampeervoordeel

Met de ANWB Kampeerkaart CKE kampeer je met korting op meer dan 2.750 campings in heel Europa, in laag- én hoogseizoen. De kaart dient ook als vervangend legitimatiebewijs op de camping. Profiteer snel van deze voordelen!

Visum aanvragen

Het regelen van een visum kost vaak veel tijd. Je hebt nu de mogelijkheid om de afhandeling via ANWB te laten lopen in samenwerking met CIBT

Reisdocumenten

Internationaal rijbewijs

Internationaal rijbewijs

Ga je op vakantie en vraag je je af of je een internationaal rijbewijs nodig hebt? Bekijk ons overzicht met alle regels voor ruim 200 landen wereldwijd.

Vaardocumenten Buitenland

Vaardocumenten Buitenland

Welke vaardocumenten heb je als Nederlandse schipper nodig in diverse Europese landen? Hier vind je nuttige links en informatie.

Carnet de Passage

Carnet de Passage

Het internationaal document is bestemd voor het verkrijgen van een tijdelijke vrije invoer van motorvoertuigen in bepaalde verre landen.