Apps uit de Kampioen

 

In de Kampioen vind je regelmatig tips over leuke (reis)apps. We hebben ze hieronder voor je verzameld in één handig overzicht met de url om ze direct te kunnen downloaden. De apps zijn zowel voor Android als iOS. Bekijk hieronder de selectie van de redactie van de Kampioen.

PeakFinder Earth

Ga je weleens lekker op vakantie naar de bergen? Hoe heet die Alp dan eigenlijk? ‘Ik sta hier op de…uh…een heel hoge berg.’ Met de app PeakFinder Earth kun je het precies opzoeken. Hij benoemt alle toppen in je omgeving.
Voor: iPhone, iPad & Android. Prijs: € 3,99 / € 3,39. Offline: ja.

Tripadvisor

'Zijn er schone lakens?' Honderden klanten geven hun goudeerlijke mening over jouw hoteladres. Maar er is meer, in deze app vind je meer dan 225 miljoen reizigersbeoordelingen en -meningen. Zo vind je ook gemakkelijker de goedkoopste vlucht of mooiste bezienswaardigheden!
Voor: iPhone, iPad & Android. Prijs: gratis. Offline: nee.

Artsy

Souvenirs zijn zo 2014. Artsy toont wat er aan kunst te koop is in je favoriete stad. Ontdek, verzamel en deel meer dan 100.000 hoge resolutie kunstwerken, ze worden dagelijks bijgewerkt.
Voor: iPhone, iPad & Android. Prijs: gratis.

Fake-An-Excuse

Fake-An-Excuse: Belt de enquêteur je wéér op de camping? Of moet je weer een lang gesprek voeren met die vervelende schoonmoeder? Deze app imiteert het geluid van een telefoonstoring, een sirene, en nog veel meer. Zorg wel dat het volume van je telefoon aan staat.
Voor: iPhone, iPad & Android. Prijs: gratis.

Taxi Hold'em

Taxiiiiiii... Vind je het lastig om een taxi aan te houden in bijvoorbeeld een drukke stad? Deze app helpt je een handje door elke taxi te laten stoppen dankzij het knipperende Taxi-bord dat Taxi Hold’em op je gsm tovert.
Voor: iPhone, iPad. Prijs: gratis.

Anti Mosquito Sonic Repeller

Zet de Anti Mosquito Sonic Repeller op de juiste frequentie en wég is de mug.Zo kun je rustig buiten gaan zitten of 's nachts lekker door slapen.
Voor: iPhone & iPad. Prijs: gratis.

Dog Whistler Pro

Zelfs de meest eigenwijze viervoeter leert razendsnel trucs met de fluitjes op Dog Whistler. Probeer het zelf eens!
Voor: iPhone & iPad & Android. Prijs: € 0,99.

Star Walk

Zoals je met de app PeakFinder Earth precies weet op welke berg je staat, zo weet je met de app Star Walk precies naar welke sterren je kijkt. Richt gewoon je telefoon naar de lucht. Erg mooi gemaakt!
Voor: iPhone & iPad & Android. Prijs: € 2,99.