Wie is de beste bijrijder van Nederland?

Gesmeerde broodjes aangeven, de leukste liedjes uitzoeken, drinken inschenken, de achterbank zoethouden én op de route letten. Ga d’r maar aanstaan. Ken jij die duizendpoot in de auto, een levend duizenddingendoekje, de ultieme multitasker? Nomineer hem of haar voor Beste Bijrijder van Nederland!

Op reis naar het vakantieadres, gaat altijd alle aandacht uit naar de bestuurder en de kinderen op de achterbank. Maar zij zijn nergens zonder… de bijrijder. Als een co-piloot van een jumbojet let de bijrijder op alles. Nog voordat de kinderen om drinken hebben gevraagd, gaan er al pakjes Wicky naar de achterbank. Een appel in partjes voor de bestuurder om fris te blijven. En die hectische periferique van Parijs? Die kent de bijrijder uit het hoofd. Daarom eren wij de bijrijder met een trofee: de gouden koelbox. Gevuld met lekkere en handige dingen voor onderweg. Oh, en de winnaar mag zich heel 2019 de Beste Bijrijder van Nederland noemen. 

Zó nomineer je de Beste Bijrijder 2019!

Upload hieronder vóór 1 mei 2019 jouw kandidaat. Schrijf een vlammend betoog van maximaal 200 woorden waarom jouw bijrijder moet winnen. Natuurlijk zien we ook graag een foto. In de Kampioen van juni maken we de winnaar bekend.