Naar artikel
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
DCIM\103GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse autovakantie Natuur en Avontuur in de Spaanse Pyreneeën

Maak je op voor een actieve (familie)vakantie in de Spaanse Pyreneeën. Geniet van de natuur, het Cerdanya Ecoresort en de vele spannende inbegrepen activiteiten zoals rafting, canyoning en speleologie. 
  • veelzijdig activiteitenprogramma met o.a. canyoning, rafting en speleologie
  • verblijf in (familie)kamer of appartement op basis van logies-ontbijt
  • geniet van groteske uitzichten en indrukwekkende natuur

Jouw reis

Het Cerdanya Ecoresort ligt in het hart van La Cerdanya, de weidse vallei van de Pyreneeën, omringd door hoge bergen. Het  pittoreske dorp Prullans ligt in de Spaanse Pyreneeën (Catalonië), tussen het middeleeuwse stadje La Seu d’Urgell en het charmant grensstadje Puigcerdà. Op het kruispunt van Spanje, Frankrijk en Andorra.

Tijdens deze actieve (familie)vakantie Natuur & Avontuur kan je op eigen gelegenheid de prachtige omgeving verkennen, (berg)wandelingen maken en genieten van de vele faciliteiten van het Cerdanya Ecoresort. 

Tijdens je verblijf zijn een aantal spannende activiteiten, zoals rafting, canyoning en speleologie, reeds inbegrepen*. 

Het hotel biedt vele activiteiten aan, voor jong en oud en veelal gericht op de natuur. 

*Het inbegrepen activiteitenprogramma is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor families met jongere kinderen zijn er alternatieve activiteiten. In plaats van raften ga je kanoën, in plaats van speleologie maak je een wandeling met een gids en in plaats van canyoning ga je naar een boomklimpark.

Beleef dit unieke ecoresort. Geniet en zorg tegelijkertijd voor een betere wereld.

Je verblijft in…
Je verblijft in Prullans, in het oude graafschap Cerdaña. Het Cerdanya Ecoresort, waar Hotel Muntanya & Spa en het aparthotel Ca L'Aurèn toe behoren, heeft een duidelijke ecologische focus en faciliteiten voor alle smaken en leeftijden. Je verblijft naar keuze in een familiekamer in Hotel Muntanya & Spa of in een appartement in Aparthotel Ca L'Aurèn, beiden op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt deze reis niet verlengen.