Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

15-daagse familierondreis - De mooiste uitzichten in 5 landen

Wat een variatie! Met deze reis worden je kinderen echte Europa-kenners. Je ontdekt Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland én ministaatje Liechtenstein in één reis. Meren, bergen, bossen, een pretpark én de hoogste stad van Europa.
 • afwisselende familiereis door 5 landen
 • met verblijf in heerlijke hotels en leuke activiteiten
 • KärntenCard en Davos Kloster Card inbegrepen met o.a. gratis gebruik berglift

 • Jouw Reis
 • Verblijf
 • Reisprogramma
 • Praktische Informatie

Jouw Reis

Rondreis
Vakantie in vijf verschillende landen!

In Zuid-Duitsland begint het avontuur in Baden-Württemberg met een bezoek aan pretpark Tripsdrill waarna je vervolgens verder reist naar de Oostenrijkse meren en bergen, richting Zuid-Oostenrijk. Hier in Karinthië vind je veel kasteeltjes tussen bergen, weides en meertjes.

Dan door naar Zuid-Tirol in Italië, één van de mooie wandelgebieden die Italië rijk is. Racines niet voor niets een van de ‘Alpine Pearls’ (een samenwerkingsverband tussen Alpenlanden waarbij gezamenlijk groene initiatieven worden toegepast). De wandelroute 'BergErlebnisWelt' in Racines is erg leuk voor kinderen. Langs de route zijn er allerlei leuke en leerzame attracties. Ook leuk is het kasteel Wolfsthurn op circa 10 minuten van het hotel.

Na Italië volgt het mondaine Davos in Zwitserland. Meer natuurschoon natuurlijk, in een weer heel ander uniek berggebied met bergliften en familieactiviteiten. Bezoek ook Madrisa Land. Dit is een fantasievol park met boerderijen, bossen en valleien, rond de mythen en legenden. In het uitdagende adventure park vermaken zowel volwassenen als kinderen zich uitstekend. 

Je sluit tenslotte de reis af in het ministaatje Liechtenstein.

Je verblijft in..
Je eerste overnachting zal zijn in het heerlijke familiehotel Herzogskelter
in het centrum van Güglingen, Duitsland.

Vervolgens reis je verder naar Oostenrijk, waar je verblijft in Hotel NockResort, in een prachtige omgeving in Bad Kleinkirchheim. 

Na te hebben genoten van het mooie Oostenrijk, rijd je verder naar Berghotel/Wellness & Sporthotel Ratschings, een comfortabel hotel dat helemaal is ingericht in alpine stijl. 

De reis vervolgt zich naar Zwitserland. Voel je als een koning te rijk in het Hilton (Garden Inn) van Davos. 

De reis eindigt in het vorstendom Liechtenstein in Jufa Hotel Malbun. Dit is een modern hotel hoog in de bergen, met (spel)voorzieningen voor families, in een omgeving met prachtige fietsmogelijkheden.

Je verblijft in Duitsland op basis van logies en ontbijt, in de overige accommodaties verblijf je op basis van halfpension. 

Hoogtepunten

Dolce vita
Keizerlijk genieten van het goede Italiaanse leven!

Oostenrijk
Ben jij ook zo'n fan van Oostenrijk?

Ben je ANWB-lid? Profiteer van extra voordeel!
✓ ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- (1 per boeking)*
* log in met je lidmaatschapsnummer om dit voordeel te ontvangen

Wat is er inbegrepen in deze reis?

 • 2 overnachtingen in Hotel Herzogskelter, Duitsland o.b.v. logies-ontbijt inclusief entree attractiepark Tripsdrill (zie tab Verblijf)
 • 3 overnachtingen in Hotel Nockresort, Oostenrijk o.b.v. halfpension inclusief wellness en fietshuur (zie tab Verblijf)
 • 3 overnachtingen in Berghotel/Wellness & Sporthotel Ratschings, Italië o.b.v. halfpension inclusief wellness (zie tab Verblijf)
 • 3 overnachtingen in Hotel Hilton Garden Inn Davos, Zwitserland o.b.v. halfpension inclusief wellness (zie tab Verblijf)
 • 3 overnachtingen in Jufa Hotel Malbun, Liechtenstein o.b.v. halfpension inclusief saunagebruik (zie tab Verblijf)
 • reisbescheiden met suggesties voor route/uitstapjes
 • Kärnten Card, Active Card en Davos Klosters Card (zie tab Reisprogramma voor alle voordelen)