Auto huren Porto

Op vakantie naar Porto? Op Lissabon na, is dit de populairste stedentripbestemming van Portugal! Volgens sommigen is Porto zelfs mooier en authentieker dan Lissabon, maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Om de stad en de omgeving te ontdekken is het boeken van een huurauto een goede uitkomst! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Porto voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Porto

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Porto

Porto staat vooral bekend om de porthuizen en de historische wijk Ribeira. Porto is een prachtige bestemming en het gehele oude centrum staat natuurlijk niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De stad beschikt over een perfecte mix van ouderwets en modern. De huizen en gevels in het historische centrum zijn zeer indrukwekkend en aan de andere kant kun je ook genieten van de moderne winkelstraten en sfeervolle restaurants. Wat ook zeker een aanrader is, is om de omgeving van Porto te ontdekken. Hier vind je prachtige stranden en authentieke Portugese dorpjes en havens.

Waarom autohuur in Porto

Porto is een redelijk kleine stad, maar desalniettemin valt er enorm veel te ontdekken! Ook de omgeving van Porto biedt veel moois. Boek een huurauto en bezoek de prachtigste stranden en dorpjes die net buiten de stad liggen. Ook is het aan te raden een andere stad in de buurt te bezoeken, zoals Aveiro of Viana do Castelo. Er is genoeg te ontdekken in de omgeving van Porto en het boeken van een huurauto is dan ook zeker een aanrader!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Portugal

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.