Overtochten

Vaak met ledenvoordeel

Als je niet met het vliegtuig maar met je eigen auto op vakantie gaat, zijn binnen Europa niet alle bestemmingen over de weg te bereiken en is een overtocht noodzakelijk. Zoals Groot-Brittanië, Ierland, Corsica en Mallorca. Of over de weg duurt het veel langer. Denk aan Noorwegen en Finland, dan is een ferry sneller. Maar soms is met de boot ook gewoon veel leuker. Daarnaast zijn er ook bestemmingen verder weg waar je met de ferry naar toe kunt. Zoals Marokko, Tunesië en Egypte in Noord-Afrika. En er gaat zelfs een ferryboot naar IJsland.

Met de ferry naar Engeland

Je bent er zo en je neemt je eigen auto mee. Wel opletten dat je links gaat rijden. Stena Line biedt de route Hoek van Holland - Harwich met 8% ledenvoordeel aan.

Met de ferry naar Scandinavië

Scandinavië staat bekend om prachtige natuur waar je wel maanden doorheen zou kunnen rijden. De ferry is vaak een snelle en leuke manier om naar Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken te reizen. Bij een boeking via Stena Line krijgen ANWB-leden 8% ledenvoordeel.

Liever een volledig verzorgde cruise maken?

Bij ANWB Ledenreizen kan je volledig verzorgde cruises boeken. De cruises variëren van zes dagen tot ruim drie weken en voeren je naar vele bestemmingen, zoals de Noorse Fjorden en de Noordkaap, de Canarische Eilanden, Middellandse Zee-cruises, de Oostzee maar ook de Caribbean. Voor ANWB-leden geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel.

Bekijk cruisevakanties

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.