Oud en Nieuw Brussel

Tijdens Oud en Nieuw is er veel te beleven in Brussel. Zo zijn er prachtige vuurwerkshows waar je mond van open valt! De evenementen tijdens de jaarwisseling in Brussel op een rij.

Oud en Nieuw Brussel

In de Belgische hoofdstad Brussel zijn de straten uitgerust met kleurrijke verlichting. Rondom de Grote Markt is het altijd heel druk. Daar verzamelen de meeste mensen zich. De gebouwen zijn dan mooi verlicht en de sfeer is er fantastisch. Op sommige gebouwen worden digitale klokken geprojecteerd. Hierdoor kunnen de mensen aftellen tijdens de countdown. Het spektakel begint wanneer de klok 00:00 uur slaat.

Vuurwerk op de Grote Markt

Grote MarktWil je op een écht spectaculaire manier aftellen naar 2017? Ga dan naar het Brouckèreplein of de Grote Markt. Op een groot scherm aan het Brouckèreplein wordt een megaklok geprojecteerd en zodra deze verschijnt begint de menigte massaal met aftellen. Wees er vroeg bij! Het historische plein loopt al vroeg in de avond vol met Brusselse feestgangers. Het wordt een gezellig straatfeest met veel partytenten en lekkere hapjes en drankjes. Geniet van de heerlijke Belgische wafels, of wat dacht je van een echte Vlaamse friet? Als de klok 00:00 slaat feliciteert iedereen elkaar, of je elkaar nu kent of niet.

Oud en nieuw op de Kunstberg & Beurs

In Kunstberg kan je ’s avonds al genieten van live muziek. De publieke zones voor toeschouwers bevinden zich op het Koningsplein, de Hofberg, het Albertinaplein en de Keizerslaan. Naast het aftellen, wat een ervaring op zichzelf is, kun je de hele nacht door dansen rondom de Beurs in Brussel.

Fuse Club

Fuse ClubDe Fuse was één van de eerste techno clubs in België. Sinds de opening in 1994 stonden iedere keer weer de beste internationale techno artiesten op het programma en dit zal niet anders zijn tijdens de jaarwisseling! Je kunt hier oud en nieuw vieren vanaf 20 euro. Bestel hier je kaarten!

Happy Brussels

Ben je een echte feestganger? Met de Pass Happy Brussels heb je toegang tot verschillende topfeesten en attracties.

Meer informatie

Gratis openbaar vervoer tijdens oud en nieuw

Tijdens oud en nieuw in Brussel kun je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer, er rijden de hele nacht gratis bussen door de stad!