Oud en Nieuw buitenland

Oud en Nieuw buitenland

Wil je Oud en Nieuw eens anders vieren dan oliebollen eten bij buren of familie? Vier het eens in het buitenland! Wat dacht je van aftellen onder de Eiffeltoren of dansen bij een magisch verlichte Brandenburger Tor? En liever toch dichterbij huis? Dan kies je voor de jaarwisseling in Amsterdam! We zetten de hotspots tijdens Oud en Nieuw voor je op een rij.

Oud en Nieuw over de grens

In het buitenland Oud en Nieuw vieren is een bijzondere ervaring. Aftellen naar het nieuwe jaar doen we allemaal in Europa, maar we doen het allemaal net even anders. Wist je bijvoorbeeld dat Italianen traditiegetrouw rood ondergoed dragen tijdens de jaarwisseling? En dat Spanjaarden het jaar inluiden met bij elke klokslag een druif in de mond? Maar naast tradities weten de landen om ons heen, net als wij, er een groots feest van te maken. We lichten vier steden uit waar je tijdens de jaarwisseling een keer móet zijn geweest!

Vier Oud en Nieuw in het buitenland

Oud en Nieuw Parijs

Oud en Nieuw Parijs

Vuurwerk in de stad van de liefde

Parijs staat bekend als 'stad van de liefde', maar de laatste dag van het jaar is er feest. Een onvergetelijke belevenis. De evenementen tijdens de jaarwisseling in Parijs op een rij.

Vier Oud en Nieuw in Berlijn

Vier Oud en Nieuw in Berlijn

Vuurwerk tijdens het Silvesterfeest

Het eindejaarsfeest bij de Brandenburger Tor is een waar spektakel. Wat is er nog meer te doen in Berlijn tijdens Silvester?

Oud en Nieuw Londen

Oud en Nieuw Londen

Vuurwerk met een hoofdletter V

Londen is wereldberoemd om de indrukwekkende vuurwerkshow boven The Londen Eye. Maar er is nog veel meer te doen!

Oud en Nieuw Amsterdam

Oud en Nieuw Amsterdam

Vuurwerk in de hoofdstad

Weet jij al waar je het nieuwe jaar inluidt? Niet lang twijfelen! Want in Amsterdam kan iedereen zich fijn vermaken.