Wintersport Zöblen

Het nabijgelegen Zöblen in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Zöblen biedt het allemaal.

Zöblen (1.095 - 1.600 m) is evenals buurdorp Schattwald een boerengehucht met een aantal toeristenaccommodaties. Dankzij een omleiding voert het doorgaande verkeer niet door het centrum en dat is een hele verademing. Hoewel het Tannheimertal ter hoogte van Zöblen wat breder wordt, ligt het dorp in december en januari hoofdzakelijk in de schaduw. Beginnende skiërs en wintersporters die hun vakantie in een rustige omgeving willen doorbrengen zijn in Zöblen aan het goede adres.

Chalets en hotels in Zöblen

Zoek en boek een chalet of hotel in Zöblen via onze reispartner Booking.com.

Het skigebied van Zöblen heeft een totale lengte van 16,8 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes, 5,3 kilometer rood en 1,5 kilometer zwart. Het nabijgelegen Zöblen in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Zöblen biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Zöblen

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Zöblen? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Zöblen

Zöblen skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 186,50 € 37,-
Kinderen € 112,- € 22,50
Jeugd € 149,- € 23,-
Senioren € 177,- € 35,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk