Wintersport Zell am Ziller

Zell am Ziller in Oostenrijk is geschikt voor beginnende langlaufers en snowboarders, gevorderde skiërs en snowboarders en ten slotte voor vergevorderde skiërs. Plezier voor iedereen dus in Zell am Ziller.

In een fraai gedeelte van het Zillertal ligt het vooral bij Nederlanders bekende wintersportoord Zell am Ziller (1250 - 2500 m). Dankzij een rondweg laat het doorgaande verkeer Zell am Ziller links liggen. De plaats is vrij compact en beschikt over een smalle dorpsstraat met enkele winkels en een aantal gemoedelijke kroegjes. Het centrum wordt gevormd door de gezellige Dorfplatz. De meeste onderkomens zijn van recente datum en bieden comfort tegen gemiddelde prijzen.

Chalets en hotels in Zell am Ziller

Zoek en boek een chalet of hotel in Zell am Ziller via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Zell am Ziller: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Zell am Ziller heeft een totale lengte van 166 kilometer piste: 42 kilometer aan blauwe pistes, 114 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Zell am Ziller in Oostenrijk is geschikt voor beginnende langlaufers en snowboarders, gevorderde skiërs en snowboarders en ten slotte voor vergevorderde skiërs. Plezier voor iedereen dus in Zell am Ziller.

Skiverhuur en snowboardverhuur Zell am Ziller

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Zell am Ziller? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Zell am Ziller

Zillertaler Superskipass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,-
Kinderen € 112,- € 23,40
Jeugd € 199,- € 41,60

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk