Wintersport Westendorf

Westendorf in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, Westendorf biedt het allemaal.

Op enige afstand van de hoofdweg door het Brixental ligt Westendorf (800 - 1892 m). Het is een Tirools wintersportplaatsje dat helemaal is ingesteld op het toerisme. In het centrum, met oudere in traditionele stijl gebouwde huizen, is het altijd een komen en gaan van wintersporters en er heerst een gezellige sfeer. Het percentage Nederlanders is hier ongekend hoog. De meeste hotels en Gästhofe liggen in of nabij het centrum. Privatzimmer en de kleinere pensions bevinden zich in het algemeen buiten de dorpskern, onder meer in de wijken Holzalm en Bichlich.

Chalets en hotels in Westendorf

Zoek en boek een chalet of hotel in Westendorf met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Westendorf: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Westendorf heeft een totale lengte van 263 kilometer piste: 124 kilometer aan blauwe pistes, 128 kilometer rood en 11 kilometer zwart. Westendorf in Oostenrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu een skiër, snowboarder of langlaufer bent, Westendorf biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Westendorf

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Westendorf? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Westendorf

Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,50 € 49,-
Kinderen € 120,- € 24,50
Jeugd € 179,50 € 37,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk