Wintersport Weissensee

Het nabijgelegen Weissensee in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Weissensee biedt het allemaal.

Weissensee (930 - 1.400 m) is en langgerekt plaatsje aan het gelijknamige meer. In de schaatsseizoen komen hier veel Nederlanders hun baantjes trekken op het bevroren meer. Vanwege de hoge ligging van het meer en de luwte waarin het ligt door de omringende bergen staat de Weissensee bekend om zijn perfect gladde ijsvloer. De Weissensee is dan ook bekend geworden door de alternatieve elfstedentocht en de Nederlandse kampioenschappen natuurijs. Aan de overkant van het meer ligt een klein, compact skigebied.

Chalets en hotels in Weissensee

Zoek en boek een chalet of hotel in Weissensee via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Weissensee: geschikt voor beginners

Het skigebied van Weissensee heeft een totale lengte van 6 kilometer piste. 3,5 kilometer aan blauwe pistes en 2,5 kilometer aan rood. Het nabijgelegen Weissensee in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Weissensee biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Weissensee

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Weissensee? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Weissensee

Weissensee 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 155,- € 31,50
Kinderen € 69,- € 17,-
Jeugd € 114,- € 26,50
Senioren € 114,- € 26,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk