Wintersport Waidring

Het nabijgelegen Waidring in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Waidring biedt het allemaal.

Waidring (1.200 - 1.900 m) ligt in de uiterste noordoosthoek van Tirol, tegen de grens van Duitsland. De plaats ligt ten zuiden van de hoofdweg, waardoor het weinig of geen hinder ondervindt van het doorgaande verkeer. Van oudsher heeft Waidring een echt Tirools karakter, wat vooral benadrukt wordt door de huizenbouw. Het kleine centrum heeft een plein met een muziekpaviljoen, enkele oude hotels en Gasthöfe, een kerk en diverse winkeltjes.

Chalets en hotels in Waidring

Zoek en boek een chalet of hotel in Waidring via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Waidring: geschikt voor beginners

Het skigebied van Waidring heeft een totale lengte van 32 kilometer piste. 16 kilometer aan blauwe pistes, 14 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Het nabijgelegen Waidring in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Waidring biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Waidring

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Waidring? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Waidring

Waidring 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 226,- € 47,-
Kinderen € 181,- € 24,50
Jeugd € 113,- € 35,33

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk