Wintersport Tauplitz

De wintersportplaats Tauplitz is voornamelijk geschikt voor de skiër en langlaufer. Beginner of gevorderde? In Tauplitz ben je aan het juiste adres!

Tauplitz (1.650 - 1.965 m) is een aantrekkelijke winterverblijfplaats in het noordwestelijk deel van het Bundesland Steiermark. Het plaatsje heeft een rustig centrum met een intiem pleintje met enkele winkels. Een zeer lange stoeltjeslift zorgt voor de verbinding met de 1600 m hoge Tauplitzalm, die ook via een 9,5 km lange tolweg vanuit Bad Mitterndorf te bereiken is. Op genoemde alm is een kleine nederzetting ontstaan met een paar toeristenonderkomens midden in het skigebied.

Chalets en hotels in Tauplitz

Zoek en boek een chalet of hotel in Tauplitz via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Tauplitz: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Tauplitz heeft een totale lengte van 42 kilometer piste. 18 kilometer aan blauwe pistes, 18 kilometer rood en 6 kilometer zwart. De wintersportplaats Tauplitz is voornamelijk geschikt voor de skiër en langlaufer. Beginner of gevorderde? In Tauplitz ben je aan het juiste adres!

Skiverhuur en snowboardverhuur Tauplitz

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Tauplitz? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Tauplitz

Tauplitz 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 214,50 € 41,-
Kinderen € 107,- € 21,-
Jeugd € 186,- € 35,50
Senioren € 214,50 € 41,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk