Wintersport Söll

Söll in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Söll kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Söll (630 - 1.892 m) is een geliefd wintersportplaatsje aan de belangrijke hoofdweg van Wörgl naar St. Johann in Tirol. Deze weg loopt overigens langs de plaats. Het levendige centrum van Söll ligt rond een kruising van twee belangrijke hoofdstraten. Behalve de dominerende Pfarrkirche en een paar oeroude hotels, tref je er opvallend veel nieuwbouw aan. Alles is wel in sfeer gebleven, door toepassing van zo veel mogelijk hout en handhaving van de traditionele bouwwijze.

Chalets en hotels in Söll

Zoek en boek een chalet of hotel in Söll via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Söll: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Söll heeft een totale lengte van 263 kilometer piste. 170 kilometer aan blauwe pistes, 380 kilometer rood en 100 kilometer zwart. Söll in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Söll kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Söll

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Söll? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Söll

Söll 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,50 € 49,-
Kinderen € 120,- € 24,50
Jeugd € 179,50 € 37,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk