Wintersport Sölden

Wil je een snowboardparadijs? Ga dan naar Sölden in Oostenrijk: alle niveaus kunnen daar terecht. Gevorderde skiërs zijn ook van harte welkom in Sölden, net als beginnende en gevorderde langlaufers.

Vrijwel aan het eind van het Ötztal, ligt het populaire en drukbezochte wintersportoord Sölden (1377 - 3340 m). Het is een langgerekt dorp, wat kenmerkend is. Het merendeel van de hotels, Gasthöfe en pensions zijn direct aan de hoofdweg gelegen. Van het oorspronkelijke karakter heeft het dorp in de loop der jaren veel prijsgegeven. Hochsölden behoort ook tot Sölden en ligt hoog boven het dal, midden in het skigebied.

Chalets en hotels in Sölden

Zoek en boek een chalet of hotel in Sölden met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Sölden: beginners en gevorderden

Het skigebied bij Sölden heeft een totale lengte van 146 kilometer piste: 68 kilometer aan blauwe pistes, 50 kilometer rood en 28 kilometer zwart. Wil je een snowboardparadijs? Ga dan naar Sölden in Oostenrijk: alle niveaus kunnen daar terecht. Gevorderde skiërs zijn ook van harte welkom in Sölden, net als beginnende en gevorderde langlaufers.

Skiverhuur en snowboardverhuur Sölden

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Sölden? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Sölden

Skipass Sölden 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 285,- € 53,-
Kinderen € 157,- € 29,-
Jeugd € 228,- € 42,-
Senioren € 242,- € 45,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk