Wintersport Sillian

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Sillian in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Sillian. 

Het wintersportplaatsje Sillian (1.100 - 2.407 m) ligt in de provincie Osttirol, vlakbij de Italiaanse grens. Sinds de ontsluiting van het skigebied Thurntaler geniet Sillian grote bekendheid bij het internationale skipubliek. De compact gebouwde plaats heeft een oude kern met een levendig dorpsplein. Hier staan nog enkele oude hotels. De verkeersweg richting Italië gaat helaas dwars door het centrum. De overige straten bieden een zeer rustig verkeersbeeld. Even buiten Sillian, naast de kabinelift naar het skigebied, ligt een nieuwe vakantiewijk met veel appartementengebouwen.

Chalets en hotels in Sillian

Zoek en boek een chalet of hotel in Sillian via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Sillian: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Sillian heeft een totale lengte van 45 kilometer piste. 170 kilometer aan blauwe pistes, 380 kilometer rood en 100 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Sillian in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Sillian. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Sillian

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Sillian? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Sillian

Sillian 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 237,- € 46,50
Kinderen € 118,50 € 24,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk