Wintersport Seefeld

Seefeld in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Seefeld biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Seefeld (860 - 2.100 m) is een internationaal vermaard wintersportcentrum, drukbezocht en voorzien van alle denkbare sport- en ontspanningsmogelijkheden. Zeker is dat die bekendheid niet in de laatste plaats te danken is aan de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976. Ondanks het internationale karakter en de mondaine atmosfeer in de plaats, is de ‘Gemütlichkeit’ gebleven. Het autovrije centrum maakt een bijzonder gezellige indruk, waarbij de Tiroler bouwstijl nog zeer sterk opvalt. De grote en luxe hotels in het centrum zijn zeer prijzig. Het bontjassen gehalte is hier hoog. Buiten het centrum en in de nabijgelegen dorpen Reith bei Seefeld en Mösern zijn goedkopere onderkomens te vinden.

Weer en sneeuwhoogte Seefeld

Skigebied Seefeld: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Seefeld heeft een totale lengte van 40 kilometer piste. 16kilometer aan blauwe pistes, 14 kilometer rood en 10 kilometer zwart. Seefeld in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Seefeld biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Seefeld

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Seefeld? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Seefeld

Seefeld 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 232,- € 43,50
Kinderen € 139,- € 30,50
Jeugd € 213,- € 41,50
Senioren € 232,- € 43,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk