Wintersport See

See in Oostenrijk is vooral geschikt voor gevorderde skiërs. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, See biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Het Paznauntal is een grote naam op wintersportgebied. Deze bekendheid is vooral toe te schrijven aan wintersportplaatsen als Ischgl en Galtür. Niet alle wintersportplaatsen in het Paznauntal blijken mee te liften op dit succes. Het wintersportdorp See moet nog knokken voor iedere sneeuwtoerist. Direct bij het inrijden van het Paznauntal komen we het wintersportplaatsje See tegen. Het is een vrij langgerekt dorp, hoofdzakelijk gelegen aan weerszijden van de hoofdweg. Helaas speelt het autoverkeer een dominante rol aangezien er heel wat wintersporters richting Kappl, Ischgl en Galtür gaan. De oorspronkelijke dorpskern met wat oudere huizen, een Gasthof en de kerk ligt iets afzijdig van de doorgaande weg. Een echt centrum is moeilijk aan te wijzen, alhoewel het gedeelte bij het Touristenverband en het dalstation van de cabinelift hier aanspraak op kan doen. Op de heuvels boven het dal liggen nog enkele Ortsteile, waarvan Gries, Maierhof en Habigen de belangrijkste zijn. Hier vindt de toerist voornamelijk familiepensions en Privatzimmer.

Chalets en hotels in See

Zoek en boek een chalet of hotel in See via onze reispartner Booking.com.

Skigebied See: veelzijdig skigebied

Het skigebied van See heeft een totale lengte van 30 kilometer piste. 8 kilometer aan blauwe pistes, 15 kilometer rood en 7 kilometer zwart. See in Oostenrijk is vooral geschikt voor gevorderde skiërs. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, See biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Skiverhuur en snowboardverhuur See

Wil je ski's huren of een snowboard huren in See? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas See

See 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 199,- € 39,50
Kinderen € 128,50 € 25,50
Senioren € 181,- € 36,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk