Wintersport Schruns

Schruns in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Schruns biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Schruns (700 - 2.400 m) is het grootste wintersportcentrum van het Montafon. De geringe plaatshoogte staat niet altijd garant voor voldoende sneeuwzekerheid. Schruns heeft een groot accommodatieaanbod. Het oude centrum is bijzonder gezellig en bezit een voor het verkeer afgesloten winkelstraatje. Rondom het centrum liggen allerlei nieuwe woonkernen met tamelijk luxe accommodatie.

Chalets en hotels in Schruns

Zoek en boek een chalet of hotel in Schruns via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Schruns: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Schruns heeft een totale lengte van 47 kilometer piste. 30 kilometer aan blauwe pistes, 15 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Schruns in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Schruns biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Schruns

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Schruns? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Schruns

Schruns ski pas 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 252,- € 47,50
Kinderen € 145,- € 27,50
Senioren € 239,50 € 45,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk