Wintersport Schröcken

Het nabijgelegen Schröcken in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Schröcken biedt het allemaal.

Voor de Hochtannbergpas ligt het wintersportdorpje Schröcken (1.500 - 2.050 m). Dit gehucht bestaat uit een aantal woonkernen die her en der langs de pasweg liggen. Een buurtschap met enkele stijlvolle Gasthöfe rondom een rank kerkje vormt het centrum. Het sneeuwzekere wintersportcentrum Warth, niet meer dan een verzameling hotels en Gasthöfe, ligt aan de andere kant van genoemde pas. In Warth ski je tot de voordeur van je accommodatie.

Chalets en hotels in Schröcken

Zoek en boek een chalet of hotel in Schröcken via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Schröcken: geschikt voor beginners

Het skigebied van Schröcken heeft een totale lengte van 55,2 kilometer piste. 27,5 kilometer aan blauwe pistes, 19,6 kilometer rood en 8,1 kilometer zwart. Het nabijgelegen Schröcken in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Schröcken biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Schröcken

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Schröcken? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Schröcken

Schröcken 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 226,- € 51,-
Kinderen € 113,- € 26,-
Jeugd € 199,- € 45,-
Senioren € 215,- € 48,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk