Wintersport Schoppernau

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Schoppernau in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Schoppernau. 

Schoppernau (860 - 2.090 m) en het nabijgelegen Au liggen in een wijde dalkom en zijn gevormd door een aaneenschakeling van een groot aantal ‘Ortsteile’ (dorpskernen). Ondanks de populariteit worden Au en Schoppernau niet overlopen en bieden ze een rustig verblijf midden in een aantrekkelijke omgeving.

Chalets en hotels in Schoppernau

Zoek en boek een chalet of hotel in Schoppernau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Schoppernau: beginners en gevorderden

Het skigebied van Schoppernau heeft een totale lengte van 44 kilometer piste.170 kilometer aan blauwe pistes, 380 kilometer rood en 100 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Schoppernau in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Schoppernau.

Skiverhuur en snowboardverhuur Schoppernau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Schoppernau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Schoppernau

Arlberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 226,- € 43,-
Kinderen € 113,- € 24,50
Jeugd € 199,- € 38,-
Senioren € 215,- € 40,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk