Wintersport Schladming

Schladming in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Schladming kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Schladming (745 - 2.015 m) ligt in het boven-Ennstal tussen het Dachsteinmassief en de Schladminger Tauern. De plaats heeft ook historische bezienswaardigheden, zoals een deel van de stadsmuur, een Romaanse kerk en een jachtslot. In het centrum zijn goede winkelmogelijkheden en vind je een ruime keuze uit kleding-, sport- en levensmiddelenwinkels. Schladming heeft, naast de eenvoudige onderkomens, een behoorlijk aantal comfortabele hotels.

Chalets en hotels in Schladming

Zoek en boek een chalet of hotel in Schladming via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Schladming: beginners en gevorderden

Het skigebied van Schladming heeft een totale lengte van 32 kilometer piste. 5 kilometer aan blauwe pistes, 25 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Schladming in Duitsland is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Schladming kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Schladming

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Schladming? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Schladming

Schladming 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 38,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk