Wintersport Scheffau am Wilden Kaiser

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Scheffau am Wilden Kaiser in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Scheffau am Wilden Kaiser. 

Scheffau (720 - 1.892 m) ligt even terzijde van de drukke verkeersweg van Wörgl naar St. Johann, op een hoger gelegen deel van het dal, dat aan de noordzijde beheerst wordt door het indrukwekkende Wilder Kaisergebergte. De toegangsroute wordt gevormd door een licht stijgende weg. Een pleintje met daaromheen een aantal oude houten Gasthöfe en woonhuizen, een paar winkeltjes en een gebouw waarin de VVV en een bank zijn gevestigd, vormt het centrum. Buiten deze oude dorpskern liggen de moderne woonhuizen en toeristenonderkomens.

Skigebied Scheffau am Wilden Kaiser: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Scheffau am Wilden Kaiser heeft een totale lengte van 250 kilometer piste. 108 kilometer aan blauwe pistes, 120 kilometer rood en 22 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Scheffau am Wilden Kaiser in Oostenrijk. Vooral de beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Scheffau am Wilden Kaiser. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Scheffau am Wilden Kaiser

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Scheffau am Wilden Kaiser? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Scheffau am Wilden Kaiser

Scheffau am Wilden Kaiser 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 239,50 € 49,-
Kinderen € 120,- € 24,50
Jeugd € 179,50 € 37,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk