Wintersport Schattwald

Schattwald is vooral geschikt voor de beginnende wintersporter. Wil je skiën, langlaufen of snowboarden? Schattwald biedt het allemaal!

Schattwald (1.095 - 1.570 m) is een klein, uiterst eenvoudig boerendorp net over de Duitse grens. Helaas wurmt het doorgaande verkeer vanaf de Oberjochpass richting Tannheim zich dwars door het dorp. Zonaanbidders kunnen Schattwald maar beter mijden, het dorp ligt namelijk gedurende de wintermaanden voor een groot deel van de dag in de schaduw. Wie een rustige, intieme sfeer weet te waarderen en z’n sportieve ambities wil bijstellen, zal in Schattwald een prima wintersportvakantie hebben.

Chalets en hotels in Schattwald

Zoek en boek een chalet of hotel in Schattwald via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Schattwald: geschikt voor beginners

Het skigebied van Schattwald heeft een totale lengte van 16,8 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes, 5,3 kilometer rood en 1,5 kilometer zwart. Schattwald is vooral geschikt voor de beginnende wintersporter. Wil je skiën, langlaufen of snowboarden? Schattwald biedt het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Schattwald

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Schattwald? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Schattwald

Schattwald skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 186,50 € 37,-
Kinderen € 112,- € 22,50
Jeugd € 149,- € 23,-
Senioren € 177,- € 35,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk