Wintersport Sankt Johann im Pongau

Het nabijgelegen Sankt Johann im Pongau in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Sankt Johann im Pongau biedt het allemaal.

Het wintersportplaatsje St. Johann im Pongau (800 - 1.850 m) is gebouwd op een bergterras boven het dal van de Salzach. St. Johann is een streekcentrum. Mede daardoor is het er vrij druk. Het centrum wordt beheerst door een grote kerk en een flink aantal winkels. Een tweede centrum vinden we in een iets lager gelegen deel van de plaats. Op 3,5 kilometer van St. Johann, bereikbaar via een stijgende verkeersweg, ligt het moderne hotelcentrum Alpendorf.

Chalets en hotels in Sankt Johann im Pongau

Zoek en boek een chalet of hotel in Sankt Johann im Pongau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Sankt Johann im Pongau: geschikt voor beginners

Het skigebied van Sankt Johann im Pongau heeft een totale lengte van 60 kilometer piste. 30 kilometer aan blauwe pistes, 23 kilometer rood en 7 kilometer zwart. Het nabijgelegen Sankt Johann im Pongau in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Sankt Johann im Pongau biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Sankt Johann im Pongau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Sankt Johann im Pongau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Sankt Johann im Pongau

Sankt Johann im Pongau 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 38,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk