Wintersport St. Anton

St. Anton in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, St. Anton biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Op de grens van Vorarlberg en Tirol ligt het bekende wintersportoord St. Anton (1304 - 2811 m). De plaats heeft een bijzondere eigenschap: enerzijds is het dat gemoedelijke bergdorp van weleer gebleven, anderzijds heeft het zich ontwikkeld tot een modern en duur skioord. Het levendige centrum van St. Anton heeft een voor het verkeer afgesloten hoofdstraat. St. Anton is aangesloten op de skigebieden van Sankt Christoph en Stuben.

Chalets en hotels in St. Anton

Zoek en boek een chalet of hotel in St. Anton via onze reispartner Booking.com.

Skigebied St. Anton: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij St. Anton heeft een totale lengte van 278 kilometer piste: 110 kilometer aan blauwe pistes, 138 kilometer rood en 30 kilometer zwart. St. Anton in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, St. Anton biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur St. Anton

Wil je ski's huren of een snowboard huren in St. Anton? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas St. Anton

Arlberg 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 275,- € 53,-
Kinderen € 164,- € 32,-
Jeugd € 237,- € 48,-
Senioren € 237,- € 48,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk