Wintersport Saalbach Hinterglemm Leogang

In Saalbach Hinterglemm Leogang zijn op negentig procent van alle pistes sneeuwkanonnen aanwezig, waardoor er onbeperkt sneeuw is. Dit skigebied is het grootst van Oostenrijk. Het is ook daarom dat er voor alle skiërs iets te vinden is. Van rustige afdalingen, geschikt voor kinderen, tot steile uitdagende WK-afdalingen.

Een groot voordeel van dit gebied zijn de gratis skibussen die tussen 9 en 17 uur pendelen. Er zijn ongeveer veertig gezellige hutten. Ook zijn er talrijke sneeuwbars, pubs en discotheken die uitnodigen om te feesten en te flirten. Après-ski is belangrijk in Saalbach Hinterglemm. Het skigebied rangschikt niet voor niets wat betreft de meest populaire après-ski bestemming op de top! Heb je een dag geen zin in skiën? Dan kun je ook genieten van mooie authentieke dorpjes, wandelroutes en heerlijk eten.

Pistes Saalbach Hinterglemm Leogang

In het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang op ongeveer 1000 meter hoogte vind je meer dan 200 kilometer aan pistes. 55 hypermoderne liften brengen je snel ter plaatse. Er is tien kilometer aan langlaufloipe.

Wintersportplaatsen Saalbach Hinterglemm Leogang

Dorpen in dit skigebied zijn: Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Saalfelden en Maishofen.

Webcams Saalbach Hinterglemm Leogang

Bekijk hier webcambeelden van Saalbach Hinterglemm Leogang

Prijzen skipas Saalbach Hinterglemm Leogang

Saalbach-Hinterglemm-Leogang 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 255,- € 53,-
Kinderen € 127,50 € 26,50
Jeugd € 191,50 € 40,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk