Wintersport Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Saalbach-Hinterglemm biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Saalbach is, met het daarbij behorende Hinterglemm, de drukstbezochte wintersportplaats van Oostenrijk. De hoogte van Saalbach-Hinterglemm is 840 - 2096 meter. Saalbach is een aanzienlijk wintersportcentrum met veel internationaal publiek. Het beschikt over een levendig centrum met vele restaurants, cafés, en konditoreien. De accommodatie bestaat uit vrij veel moderne hotels, afgewisseld door een handjevol authentieke Oostenrijkse pensions. Hinterglemm is minder gezellig dan Saalbach en bestaat hoofdzakelijk uit onderkomens voor toeristen. Saalbach-Hinterglemm is aangesloten op het skigebied Leogang.

Chalets en hotels in Saalbach-Hinterglemm

Zoek en boek een chalet of hotel in Saalbach-Hinterglemm met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Saalbach-Hinterglemm: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Saalbach-Hinterglemm heeft een totale lengte van 200 kilometer piste: 90 kilometer aan blauwe pistes, 95 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Saalbach-Hinterglemm biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Saalbach-Hinterglemm

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Saalbach-Hinterglemm? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Saalbach-Hinterglemm
 

Saalbach-Hinterglemm-Leogang 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 255,- € 53,-
Kinderen € 127,50 € 26,50
Jeugd € 191,50 € 40,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk