Wintersport Russbach

Russbach in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Russbach kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Russbach (800 - 1.650 m) ligt in een zijdal van het bekende Lammertal. Te midden van een nog onaangetaste natuur is Russbach het oord voor de wintersporter die van een ongedwongen sfeer houdt. Het kleine centrum rondom de kerk beschikt over de noodzakelijke winkels en enkele toeristenonderkomens. In twee buurtschappen langs de hoofdweg richting Abtenau ligt nog een aantal pensions en privé-onderkomens.

Chalets en hotels in Russbach

Zoek en boek een chalet of hotel in Russbach via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Russbach: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Russbach heeft een totale lengte van 140 kilometer piste. 12 kilometer aan blauwe pistes, 113 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Russbach in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Russbach kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Russbach

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Russbach? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Russbach

Russbach skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 221,- € 43,70
Kinderen € 93,50 € 18,50
Jeugd € 139,30 € 27,50
Senioren € 210,- € 41,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk