Wintersport Rohrmoos

Rohrmoos in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Rohrmoos kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Op een plateau boven Schladming ligt het rustige wintersportoord Rohrmoos (750 - 2.300 m). Het plaatsje is vooral ‘in’ bij families met kinderen, terwijl rustzoekers in de buurtschappen Obertal, Untertal en Fastenberg graag geziene gasten zijn. Het langgerekte Rohrmoos bestaat voor het merendeel uit onderkomens voor toeristen. Accommodatie is er vooral in de lage prijsklasse, vrijwel ieder woonhuis presenteert zich wel als Frühstückpension of Privatquartier.

Chalets en hotels in Rohrmoos

Zoek en boek een chalet of hotel in Rohrmoos via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Rohrmoos: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Rohrmoos heeft een totale lengte van 51 kilometer piste. 8 kilometer aan blauwe pistes, 41 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Rohrmoos in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Rohrmoos kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Rohrmoos

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Rohrmoos? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Rohrmoos

Reuttel 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 38,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk