Wintersport Reith im Alpbachtal

Het nabijgelegen Reith im Alpbachtal in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Reith im Alpbachtal biedt het allemaal!

Vanuit het brede Inntal voert ter hoogte van Brixlegg de weg omhoog richting het wintersportdorp Alpbach. Vrij snel volgt er een afslag naar Reith im Alpbach (650 - 2.000 m), een authentiek en gezinsvriendelijk skidorp met een typische Tiroler sfeer. Hier ontdek je de wintersport nog in zijn kleinschaligheid. De compacte dorpskern ligt aan de voeten van het fraaie kerkje en de bebouwing straalt een en al gemoedelijkheid uit. Wie er uitgekeken is pakt de skibus en laat zich naar het nabijgelegen Alpbach vervoeren.

Chalets en hotels in Reith im Alpbachtal 

Zoek en boek een chalet of hotel in Reith im Alpbachtal via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Reith im Alpbachtal: geschikt voor beginners

Het skigebied van Reith im Alpbachtal heeft een totale lengte van 37 kilometer piste. 8 kilometer aan blauwe pistes, 25 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Het nabijgelegen Reith im Alpbachtal in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Reith im Alpbachtal biedt het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Reith im Alpbachtal

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Reith im Alpbachtal? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Reith im Alpbachtal

Reith im Alpbachtal 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 228,50 € 45,50
Kinderen € 114,50 € 22,50
Jeugd € 183,- € 36,50
Senioren €228,50 € 45,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk