Wintersport Rauris

Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Rauris in Oostenrijk. Beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Rauris! 

Rauris (950 - 2.211 m) is een rustig landelijk gelegen wintersportoord in het Raurisertal, een doodlopend zijdal van het Salzachtal. Het langgerekte dorp bestaat uit het eigenlijke plaatsje Rauris-Markt en de ten zuiden hiervan gelegen buurtschap Rauris-Wörth. Rauris-Markt draagt duidelijk nog de kenmerken van het oorspronkelijke bergdorp. In de krappe dorpsstraat ligt nog een aantal fraaie, historische panden, verder krijgt de modernisering steeds meer vat op het dorp. De plaatselijke bevolking heeft in de loop der jaren fors geïnvesteerd in een aantal uit de kluiten gewassen hotels en Gasthöfe. Deze onderkomens liggen rondom het centrum en naast het dalstation van de cabinelift. Dankzij het grote aantal toeristenbedden onderhoud Rauris een levendige relatie met touroperators. De dorpskern Wörth stelt niet meer voor dan enkele verspreid gelegen boerderijen, toeristenonderkomens en een fraaie wintercamping.

Skigebied Rauris: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Rauris heeft een totale lengte van 21,1 kilometer piste. 11,3 kilometer aan blauwe pistes, 8,1 kilometer rood en 1,7 kilometer zwart. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, elke wintersporter heeft de tijd van zijn leven in Rauris in Oostenrijk. Beginners en gevorderden kunnen hun hart ophalen in Rauris! 

Skiverhuur en snowboardverhuur Rauris

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Rauris? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Rauris

Rauris 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 219,50 € 42,50
Kinderen € 100,- € 21,50
Jeugd € 164,- € 33,-
Senioren € 187,- € 36,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk