Wintersport Radstadt

Radstadt in Oostenrijk is geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Radstadt biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

In een verbreding van het Ennstal, tussen de Radstädter Tauern en de Dachstein Gruppe, ligt het wintersportplaatsje Radstadt (856 - 1.577 m). Gezien z’n oorsprong als vestingstadje is Radstadt duidelijk ‘anders’ dan de doorsnee wintersportplaats. Het centrum met de vele oude huizen maakt een middeleeuwse indruk. Het oude Radstadt beperkt zich echter tot tussen de vestingmuren. Daarbuiten wordt de huizenbouw allengs moderner en heeft de modernisering toegeslagen.

Chalets en hotels in Radstadt

Zoek en boek een chalet of hotel in Radstadt via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Radstadt: geschikt voor beginners en gevorderden

 Het skigebied van Radstadt heeft een totale lengte van 20 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes en 10 kilometer rood. Radstadt in Oostenrijk is geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Radstadt biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Skiverhuur en snowboardverhuur Radstadt

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Radstadt? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Radstadt

Radstadt 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 38,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk