Wintersport Pertisau

Wil je graag skiën of langlaufen? Dan ben je in Pertisau aan het juiste adres! Vooral beginners kunnen hier hun hart ophalen.

Op de westelijke oever van de Achensee ligt het wintersportplaatsje Pertisau (968 - 1.510 m). Het heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bekende winterverblijfplaats voor de Nederlander. Dat Pertisau al lang geleden een graag bezocht toeristenoord was, bewijzen de enkele oude, wat klassiek aandoende hotels, die direct aan de oever van het meer liggen. Verder is het overgrote deel van de bebouwing van vrij recente datum. Opvallend is de zeer verspreide ligging van de vele hotels en vakantiewoningen, een centrum is hierdoor moeilijk te vinden.

Skigebied Pertisau: geschikt voor beginners

 Het skigebied van Pertisau heeft een totale lengte van 15 kilometer piste. 5 kilometer aan blauwe pistes, 5 kilometer rood en 5 kilometer zwart. Wil je graag skiën of langlaufen? Dan ben je in Pertisau aan het juiste adres! Vooral beginners kunnen hier hun hart ophalen.

Skiverhuur en snowboardverhuur Pertisau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Pertisau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Pertisau

Pertisau 6 dagen 1 dag
Volwassenen  € 126,- € 28,-
Kinderen  € 82,- € 19,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk