Wintersport Oetz

Oetz in Oostenrijk is voornamelijk geschikt voor de beginnende wintersporter. Skiën, langlaufen of snowboarden? In Oetz kan het allemaal!

Het wintersportdorp Oetz (1.507 - 2.200 m), aan het begin van het Ötztal, geniet beduidend minder bekendheid dan het beroemde wintersportoord Sölden verderop in het dal. Op zich geen ramp, want Oetz heeft daardoor wel zijn eigen identiteit behouden. De bebouwing is sfeervol en geheel in streekstijl gebleven. Daarnaast heeft het dorp geen hinder van het doorgaande verkeer in het Ötztal. Bij uitstek geschikt voor rustzoekers en families.

Chalets en hotels in Oetz

Zoek en boek een chalet of hotel in Oetz via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Oetz: geschikt voor beginners

 Het skigebied van Oetz heeft een totale lengte van 20 kilometer piste. 8 kilometer aan blauwe pistes, 9 kilometer rood en 3 kilometer zwart. Oetz in Oostenrijk is voornamelijk geschikt voor de beginnende wintersporter. Skiën, langlaufen of snowboarden? In Oetz kan het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Oetz

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oetz? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oetz

Oetz 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 204,- € 39,-
Kinderen € 102,- € 19,50,-
Jeugd € 152,50 € 29,-
Senioren € 173,50 € 33,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk