Wintersport Obertilliach

Het nabijgelegen Obertilliach in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Obertilliach biedt het allemaal.

Het Oost-Tiroler wintersportdorp Obertilliach (1.450 - 2.250 m)  garandeert een unieke authentieke omgeving en een schitterende ligging op 1450 meter. Het dorp ligt wat verscholen tegen de grens van Italië en is door de jaren verschoond gebleven van het massatoerisme. Obertilliach valt in zijn geheel onder monumentenzorg. Hier maak je een rondje om de kerk, de skipiste loopt namelijk dwars door het dorp.

Chalets en hotels in Obertilliach

Zoek en boek een chalet of hotel in Obertilliach via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Obertilliach: geschikt voor beginners

 Het skigebied van Obertilliach heeft een totale lengte van 16 kilometer piste, 2 kilometer aan blauwe pistes en 14 kilometer rood. Het nabijgelegen Obertilliach in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Obertilliach biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Obertilliach

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Obertilliach? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Obertilliach

Obertilliach skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 165,- € 36,-
Kinderen € 82,50 € 18,-
Jeugd € 107,- € 22,50
Senioren € 149,- € 33,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk