Wintersport Obertauern

Het wintersportgebied Obertauern is een veelzijdig skigebied met mogelijkheden voor elk type wintersporter. Wil je langlaufen, skiën of snowboarden? Dan is Obertauern de juiste keuze!

Obertauern (1.665 - 2.526 m) is een nederzetting op de 1739 meter hoge Tauernpas. Deze plaats is al jarenlang de onbetwiste leider in Oostenrijk als het om de sneeuwzekerheid gaat. Obertauern bestaat uit een verzameling van veelal moderne hotels die in de regel voorzien zijn van alle comfort. Vanuit bijna alle hotels stapt de skiër direct in de skilift, terwijl terug skiën naar de accommodatie overal mogelijk is.

Chalets en hotels in Obertauern

Zoek en boek een chalet of hotel in Obertauern via onze reispartner Booking.com

Skigebied Obertauern: veelzijdig skigebied

 Het skigebied van Obertauern heeft een totale lengte van 95 kilometer piste. 56 kilometer aan blauwe pistes, 35 kilometer rood en 4 kilometer zwart. Het wintersportgebied Obertauern is een veelzijdig skigebied met mogelijkheden voor elk type wintersporter. Wil je langlaufen, skiën of snowboarden? Dan is Obertauern de juiste keuze!

Skiverhuur en snowboardverhuur Obertauern

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Obertauern? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Obertauern

Obertauern 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 235,- € 45,50
Kinderen € 117,50 € 12,-
Jeugd € 176,50 € 34,-
Senioren € 223,50 € 43,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk