Wintersport Oberperfuss

Het nabijgelegen Oberperfuss in Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Oberperfuss biedt het allemaal.

Oberperfuss (815 - 2.000 m) is een rustig wintersportoord op zo'n vijftien kilometer ten westen van de stad Innsbruck. De gemoedelijke sfeer en de kleinschaligheid van de wintersportactiviteiten trekt veel families met kinderen aan. Ook beginnende skiërs die voor de eerste keer kennis maken met de wintersport, zullen zich tot Oberperfuss aangetrokken voelen.

Skigebied Oberperfuss: geschikt voor beginners

 Het skigebied van Oberperfuss heeft een totale lengte van 17 kilometer piste. 8 kilometer aan blauwe pistes en 9 kilometer aan rood. Het nabijgelegen Oberperfussin Oostenrijk is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Oberperfuss biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Oberperfuss

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Oberperfuss? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Oberperfuss

Oberperfuss skipas 6 dagen 1 dag
Volwassenen

€ 159,-

€ 32,-
Kinderen € 83,- € 16,-
Jeugd € 127,- € 24,50
Senioren € 142,- € 28,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk