Wintersport Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach am Hochkönig in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Mühlbach am Hochkönig biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Mühlbach (854 - 2.000 m) ligt in een aantrekkelijke omgeving met de Hochköniggruppe in het noorden en de Dientenerberge in het zuiden. De plaats heeft een schilderachtig centrum met een knusse dorpsstraat. Een hotel en een flink aantal Gasthöfe, pensions en privé-onderkomens vormen de accommodatie, die vooral opvalt door haar eenvoudige karakter. Een aantal onderkomens ligt in het gebied Mitterberg op enige afstand van Mühlbach.

Chalets en hotels in Mühlbach am Hochkönig

Zoek en boek een chalet of hotel in Mühlbach am Hochkönig via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Mühlbach am Hochkönig: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Mühlbach am Hochkönig heeft een totale lengte van 150 kilometer piste. 52 kilometer aan blauwe pistes, 83 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Mühlbach am Hochkönig in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Mühlbach am Hochkönig biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Mühlbach am Hochkönig

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mühlbach am Hochkönig? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach am Hochkönig 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 39,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk