Wintersport Mittersill

Mittersill in Oostenrijk is vooral geschikt voor gevorderde wintersporters. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Mittersill biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Mittersill (800 - 2.000 m) ligt aan de drukke en belangrijke Felbertauernstraße. Het oude centrum van dit gemoedelijke plaatsje heeft nog niets van zijn oorspronkelijke sfeer verloren. In Mittersill is tamelijk veel industrie, onder andere de Blizzard-skifabriek. Het leven van alle dag verwijst de echte wintersportsfeer hierdoor naar een tweede plaats.

Chalets en hotels in Mittersill

Zoek en boek een chalet of hotel in Mittersill via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Mittelsill: geschikt voor gevorderden

Het skigebied van Mittersill heeft een totale lengte van 145 kilometer piste. 59 kilometer aan blauwe pistes, 66 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Mittersill in Oostenrijk is vooral geschikt voor gevorderde wintersporters. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Mittersell biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Mittersill

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mittersill? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Mittersill

Mittersill 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 266,- € 55,-
Kinderen € 133,- € 27,-
Jeugd € 199,- € 41,-
Senioren € 266,- € 55,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk