Wintersport Mellau

Mellau in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor elke wintersporter. Of je nu wilt snowboarden, skiën of langlaufen, in Mellau kan het allemaal! Het gebied is vooral geschikt voor de gevorderde skiër en beginnende langlaufer en snowboarder.

Mellau (700 - 1.750 m) is een drukbezocht wintersportdorp. De hotels en Gasthöfe zijn, evenals de meeste woonhuizen, van recente datum. Een compact dorpscentrum ontbreekt; de bebouwing ligt wat verstrooid in het landschap. De loodrechte wand van de Kanisfluh hult de plaats in de winter voor een deel van de dag in de schaduw.

Chalets en hotels in Mellau

Zoek en boek een chalet of hotel in Mellau via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Mellau: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Mellau heeft een totale lengte van 93 kilometer piste. 27 kilometer aan blauwe pistes, 48 kilometer rood en 18 kilometer zwart. Mellau in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor elke wintersporter. Of je nu wilt snowboarden, skiën of langlaufen, in Mellau kan het allemaal! Het gebied is vooral geschikt voor de gevorderde skiër en beginnende langlaufer en snowboarder.

 

Skiverhuur en snowboardverhuur Mellau

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mellau? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Mellau

Mellau-Damüls 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 226,- € 50,-
Kinderen € 113,- € 28,50
Jeugd € 199,- € 46,50
Senioren € 215,- € 48,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk