Wintersport Mayrhofen

Mayrhofen in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Mayrhofen te komen, genoeg mogelijkheden!

Aan het einde van Zillertal ligt Mayrhofen (630 - 2500 m). In het centrum heerst een betrekkelijke rust, alleen de hoofdstraat kan door bestemmingsverkeer wel eens verstopt raken. De dorpsstraat met zijn vele winkels en konditoreien zorgt voor een gezellige aanblik. Bestaande karakteristieke Tiroolse panden worden hier gehandhaafd. Het nabijgelegen dorp Finkenberg is, als het om de prijs voor accommodatie gaat, de goedkope tegenhanger van Mayrhofen. Mayrhofen is aangesloten op skigebieden van Lanersbach, Hippach en Finkenberg.

Chalets en hotels in Mayrhofen

Zoek en boek een chalet of hotel in Mayrhofen met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Mayrhofen: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Mayrhofen heeft een totale lengte van 159 kilometer piste: 45 kilometer aan blauwe pistes, 94 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Mayrhofen in Oostenrijk is een walhalla voor alle gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Ben je nog maar een beginnende langlaufer of snowboarder? Schroom dan niet om naar Mayrhofen te komen, genoeg mogelijkheden!

Skiverhuur en snowboardverhuur Mayrhofen

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mayrhofen? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Mayrhofen

Skipass Mayrhofen 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 249,- € 52,-
Kinderen € 112,- € 23,50
Jeugd € 199,- € 41,50
Senioren € 249,- € 52,- 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk