Wintersport Mauterndorf

Het wintersportgebied Mauterndorf is een veelzijdig skigebied met mogelijkheden voor elk type wintersporter. Wil je langlaufen, skiën of snowboarden? Dan is Mauterndorf de juiste keuze!

Mauterndorf (1.122 - 2.360 m) is een aantrekkelijk winterverblijfplaatsje in de streek Lungau. De gehele ontwikkeling van Mauterndorf als wintersportoord in dit zuidoostelijke deel van het Salzburgerland hangt samen met de gunstige sneeuwzekere en föhnvrije ligging. Het centrum van Maueterndorf is uiterst compact. Hotels, pesnions en Privatzimmer vinden we er in alle prijsklassen. In de buurtschappen Steindorf en St. Gertraud is zelfs nog een vakantie op de boerderij mogelijk.

Chalets en hotels in Mauterndorf

Zoek en boek een chalet of hotel in Mauterndorf via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Mauterndorf: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Mauterndorf heeft een totale lengte van 40 kilometer piste. 21 kilometer aan blauwe pistes, 12 kilometer rood en 7 kilometer zwart. Het wintersportgebied Mauterndorf is een veelzijdig skigebied met mogelijkheden voor elk type wintersporter. Wil je langlaufen, skiën of snowboarden? Dan is Mauterndorf de juiste keuze!

Skiverhuur en snowboardverhuur Mauterndorf

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mauterndorf? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Mauterndorf

Mauterndorf Lungau 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 226,- € 41,-
Kinderen € 113,- € 20,50
Jeugd € 171,- € 30,-
Senioren € 214,50 € 39,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk