Wintersport Maurach am Achensee

Het skigebied Maurach am Achensee is geschikt voor de skiër en langlaufer. Vooral de beginners kunnen hier hun hart ophalen!

Het wintersportverblijfplaatsje Maurach (950 - 1.531 m) ligt aan de zuidkant van de Achensee, tussen het Karwendel- en het Rofangebergte. Maurach wordt meestal in één adem genoemd met het buurdorpje Eben, dat tot dezelfde gemeente behoort. Samen vormen de verschillende onderkomens en woonhuizen een langgerekt dorp met een nogal verspreid liggende bebouwing. Van een echt dorpscentrum is geen sprake. De omgeving van Maurach is rustig en landelijk, wat een pluspunt is voor langlaufers en wandelaars.

Skigebied Maurach am Achensee: geschikt voor beginners

Het skigebied van Maurach am Achensee heeft een totale lengte van 10 kilometer piste. 2 kilometer aan blauwe pistes, 5 kilometer rood en 3 kilometer zwart. Het skigebied Maurach am Achensee is geschikt voor de skiër en langlaufer. Vooral de beginners kunnen hier hun hart ophalen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Maurach am Achensee

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Maurach am Achensee? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Maurach am Achensee

Maurach am Achensee 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 125,- € 31,50
Kinderen € 75,- € 18,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk