Wintersport Matrei Osttirol

Matrei Osttirol in Oostenrijk is geschikt voor elk type wintersporter, vooral de beginnende langlaufer en snowboarder en de gevorderde skiër. Voor ieder wat wils!

In Osttirol, ten zuiden van de Hohe Tauern, ligt het wintersportoord Matrei (920 - 2.405 m). Het dorp is eenvoudig te bereiken via de Felbertauern-tunnel. De ligging aan de zuidkant van de Hohe Tauern is een pluspunt, omdat föhn en nevel vrijwel geen kans zien om in dit deel van Osttirol door te dringen. Het compacte centrum van Matrei ligt rondom een dorpsplein met authentieke bebouwing. De wintersporter vindt een beperkt aantal bedden in hotels en Gasthöfe. Privatzimmer zijn ruim vertegenwoordigd.

Chalets en hotels in Matrei Osttirol

Zoek en boek een chalet of hotel in Matrei Osttirol via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Matrei Osttirol: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Matrei Osttirol heeft een totale lengte van 110 kilometer piste. 30 kilometer aan blauwe pistes, 64 kilometer rood en 16 kilometer zwart. Matrei Osttirol in Oostenrijk is geschikt voor elk type wintersporter, vooral de beginnende langlaufer en snowboarder en de gevorderde skiër. Voor ieder wat wils!

Skiverhuur en snowboardverhuur Matrei Osttirol

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Matrei Osttirol? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Matrei Osttirol

Matrei Osttirol  6 dagen 1 dag
Volwassenen € 237,- € 46,50
Kinderen € 118,50 € 24,-
Jeugd € 118,50 € 24,-

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk