Wintersport Mariapfarr

Mariapfarr in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Mariapfarr kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Het wintersportplaatsje Mariapfarr, in de streek Lungau, ligt in het zuidoostelijke deel van het Salzburgerland. Mariapfarr (1.075 - 2.411 m) is de plaats met de meeste zonuren in Oostenrijk. Het heeft dit te danken aan zijn gunstige ligging op een plateau tegen een zuidhelling. Föhn en nevel zijn hier onbekend. Het centrum van Mariapfarr is vrij compact.

Chalets en hotels in Mariapfarr

Zoek en boek een chalet of hotel in Mariapfarr via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Mariapfarr: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Mariapfarr heeft een totale lengte van 32 kilometer piste. 10 kilometer aan blauwe pistes, 16 kilometer rood en 6 kilometer zwart. Mariapfarr in Oostenrijk is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Mariapfarr kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

 

Skiverhuur en snowboardverhuur Mariapfarr

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mariapfarr? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Mariapfarr

Mariapfarr 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 215,50 € 41,-
Kinderen € 107,50 € 20,50
Jeugd € 163,50 € 30,-
Senioren € 205,- € 39,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk