Wintersport Maria Alm

Maria Alm in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Maria Alm biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Het pittoreske dorpje Maria Alm (795 - 2.000 m) ligt aan de voet van het Steinernes Meergebirge. Tot deze gemeente behoren ook de plaatsjes Hintermoos en Hinterthal. Het langgerekte dorp Maria Alm heeft tamelijk veel moderne hotels en pensions, die vooral aan weerszijden van de dorpsstraat staan. Naast genoemde moderne accommodatie zijn er talloze Privatzimmer, waar je voor een mild prijsje vakantie kunt houden.

Chalets en hotels in Maria Alm

Zoek en boek een chalet of hotel in Maria Alm via onze reispartner Booking.com.

Skigebied Maria Alm: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Maria Alm heeft een totale lengte van 148 kilometer piste. 51 kilometer aan blauwe pistes, 82 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Maria Alm in Oostenrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Maria Alm biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Maria Alm

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Maria Alm? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Skipas Maria Alm

Maria Alm 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 257,- € 51,50
Kinderen € 128,50 € 26,-
Jeugd € 192,50 € 39,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk