Wintersport Mallnitz

Het nabijgelegen Mallnitz in Duitsland is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Mallnitz biedt het allemaal.

Mallnitz (1.200 - 2.636 m) is een wintersportplaatsje in het noorden van het Bundesland Kärnten. Ten noorden van Mallnitz ligt de Tauern-tunnel, een spoorwegtunnel met autovervoer, die door de Hoge Tauern voert en waardoor de toerist snel vanuit het noorden naar Kärnten kan reizen. Mallnitz heeft door de jaren heen zijn oorspronkelijke stijl en sfeer behouden. Het intieme centrum bevat enkele winkeltjes en cafés. De toeristen vinden onderdak in enkele hotels en een groot aantal Frühstückspensionen.

Skigebied Mallnitz: geschikt voor beginners

Het skigebied van Mallnitz heeft een totale lengte van 35 kilometer piste. 3 kilometer aan blauwe pistes, 27 kilometer rood en 5 kilometer zwart. Het nabijgelegen Mallnitz in Duitsland is ideaal voor de beginnende wintersporter. Of je nu een skiër, langlaufer of snowboarder bent, Mallnitz biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Mallnitz

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Mallnitz? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Mallnitz

Lofer 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 237,- € 46,50
Kinderen € 118,50 € 24,-
Jeugd € 118,50 € 24,-
Senioren € 237,- € 46,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Oostenrijk
Wintersport Oostenrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Oostenrijk